Soften Oy

Huoneakustiikan pioneeri Turusta, vuodesta 2007

Soften Oy on perustettu Turussa 2007. Siitä lähtien olemme toimineet akustisten sisustusratkaisujen tiennäyttäjänä sekä Suomessa että ulkomailla. Vuosien aikana olemme suunnitelleet ja valmistaneet yksityisiin sekä julkisiin tiloihin akustiikkatuotteita, joissa on huomioitu niin tekniset ominaisuudet kuin sisustuksellinen puolikin. Tuotteillemme onkin myönnetty paras, A-luokan akustiikkaluokitus. Meiltä saa sekä räätälöityjä kokonaisuuksia valmiista tuotteistamme koottuina että erityisesti kohteeseen alusta alkaen valmistettuja ratkaisuja. 

Oman myyntimme lisäksi meillä on jälleenmyyjiä kotimaassa ja maailmalla. Projektimyyntimme vastaa pieniin ja suuriin tarpeisiin. Toteutuksia on tehty aina Abu Dhabissa asti, olimme myös vuoden 2017 Flow-festivaalin yhteistyökumppani. Kohteisiimme kuuluvat niin ikään monet muut yritysten ja julkisektorin toimitilat.

Tutustu toimintaamme ja tuotteisiimme tarkemmin ja ota yhteyttä! Katsotaan yhdessä, miten voisimme palvella juuri sinua.

Softenin tarina

Kerrotaan, että kaukana Pohjolassa on löydettävissä vielä kahta uhanalaista, muinaista alkuainetta. Hiljaisuutta ja Rauhaa. Kiire ja melu ovat vallanneet niiden esiintymisalueita pala palalta. Vielä tapaa kuitenkin vanhuksia, jotka muistavat tavanneensa nämä omassa lapsuudessaan. Ne ovat olleet läsnä jopa arjen askareissa ja puhdetöissä. Hiljaisuus ja Rauha ovat viihtyneet hirsiseinillä, ryijyn kuvioissa sekä verhojen poimuissa.

Muinaisten alkuaineiden salaisuus on kuitenkin edelleen olemassa. Vaeltaessa pitkälle koskemattomaan erämaahan, tulee vastaan Hiljaisuus ja houkuttaa pysähtymään. Olemalla ihan liikkumatta, avoimin aistein, tunnistaa myös Rauhan. Tunne on voimakas ja sen toivoisi pysyvän. Viisaus muuten kulkee usein näiden kahden vanavedessä, mutta on paljon hankalampi tavoittaa.

Arvokkaat ja harvinaiset voimat ovat nyt tavoitettavissa myös arjen keskellä. Kiireessä, kommunikoinnissa, keskittymisessä, uuden luomisessa, elämisessä. Tarvitaan kuitenkin oikea Materiaali ja Taito. Nyt nekin on löydetty. Ja Viisaus tallennettu.

Luonnollinen huopa taipuu pehmentämään päälle käyvää äänimaailmaa. Käsin tehden Softenilla. Täällä pohjoisessa, Suomessa. Anna Hiljaisuudelle ja Rauhalle  Muutoksen huomaa kyllä…