Räätälöidyt akustiikkatuotteet

Ideoi oma akustiikkapinta tilaan kuin tilaan!

Valmistamme myös räätälöityjä akustiikkatuotteita. Uuden tietokoneohjatun leikkurimme ansiosta voimme leikata huopalevystä erilaisia tuotteita. Lisäksi valmistamme omien mittojen mukaan ns. kotelopaneeleita.

Muotoonleikatut huopalevytuotteet

Suorasta huopalevystä on mahdollista leikata mitä tahansa figuureja. Huopa voi olla vakioväristä tai kangasverhoiltua, ja muotoihin voidaan leikata erilaisia aukotuksia.

Levyn taakse voidaan kiinnittää myös akustiikkavanu asiakkaan niin haluttaessa. Kaikissa figuurituotteissa on tarrakiinnitys vakiona, joten kiinnitys seinään on yhtä helppoa kuin muissakin paneelituotteissamme!

Huopalevytuotteet liimalla

Huopalevyihin voidaan laminoida liimapinta, jonka suojana on suojapaperi. Määrämittaan leikattuja huopalevyjä voidaan käyttää mm. kaapintaustalevyinä, pöytien alapinnoissa, tilanjakoelementtien pinnoilla, tai vaikka aulakalusteiden verhoiluun. Huopalevyn paksuus voidaan erikseen määritellä 6-10 mm, ja se toimii myös erinomaisesti ilmoitustaulupintana.

Kotelotuotteet

Valmistamme omien mittojen mukaan ns. kotelopaneeleita: erivärisiä, erikokoisia ja syvyisiä. Kotelotuotteiden sisällä on akustiikkavanu sekä tuttu Soften-tarrakiinnike. Myös ruuvikiinnitys on kotelotuotteissa mahdollinen.

Sekä huopalevytuotteiden että kotelotuotteiden materiaaliaihion maksimikoko on 1250 x 3000 mm. Kotelotuotteiden minimisyvyys on 40 mm.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Toiveena viihtyisämmät tilat? Ota askel kohti parempaa akustiikkaa:

Katso jälleenmyyjämme »

Ota yhteyttä projektimyyntiimme