MUUMI COLLECTION – hurmaavat akustiikkataulut

Yhdistele upea Muumi-seikkailu värikkäistä akustiikkapaneeleistamme

Seinä kuin sadusta. Tutut hahmot seikkailevat akustiikkatauluissa tuoden hymyn huulille niin pienille kuin isoille. Kuka on sinun suosikkihahmosi?

Soften Oy aloitti pehmeän yhteistyön Moomin Charactersin kanssa vuoden 2016 lopussa ja sai Muumi-lisenssin! MUUMI COLLECTION -malliston akustiikkatauluista löydät tuttuja Muumi-hahmoja eri väreissä. Mallisto sopii sekä lapsille että aikuisille, ja hahmopaneeleja voi yhdistää myös muihin paneeleihimme – kuten LINES-paneeleihin. Luo hurmaavan näyttävät kokonaisuudet oman makusi mukaan!

Vakiovärit: valkoinenvaaleanharmaatummanharmaa ja musta
Tilausvärit: Gabriel Europost 2 -, Luna 2 - ja Hush-kankaat

Materiaalit
Paneeleiden materiaalina on 100 % polyesterihuopa, joka on valmistettu ilman liuottimia ja muita kemikaaleja. Akustiikkatäytteen materiaali on valmistettu joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista. Materiaali on kierrätettävää. Paloluokitus (EN 13501-1:2002): B-s1,d0. Kuituraaka-aineen päästöluokka: M1. Allergia- ja astmaliiton myöntämä Allergiatunnus. Valmistettu Suomessa.

Luokitukset
Akustisen absorptiosuhteen määritys laboratoriossa ISO 354:2003 mukaan. Palonkesto vastaa luokkaa SL1. Turvallinen, ei hajoavia osia. Valmistettu Suomessa.

Asennus
Soften akustiikkapaneelit on helppo asentaa joko ruuveilla tai kaksipuolisella tarrateipillä. Näin työkaluille ei ole tarvetta.

Asennus- ja hoito-ohjeet »

Lataa akustiikkaraportti »