LINES COLLECTION – tyylikästä huoneakustiikkaa

Kohokuvioidut akustiikkapaneelit toimivat taiteena jo itsessään

Seuraa suoraa viivaa. Tai katsele koukeroisia kuvioita. Pehmeät paneelit vaimentavat ääntä tyylikkäästi ja tehokkaasti.

Softenin LINES COLLECTION -paneelit on kohokuvioitu graafisin elementein, joista on helppo koota kaunis sisustuskokonaisuus. Ne parantavat huoneakustiikkaa ja tuovat tyylikästä ilmettä niin hotellien auloihin, kokoushuoneisiin, koulurakennuksiin kuin kirjastoihin. LINES-akustiikkalevyt sopivat erityisen hyvin MUUMI-mallistoomme, jossa seikkailevat sekä viivat että Muumi-hahmot. Viivakuvioita voi myös yhdistää sileäpintaisiin paneeleihimme – inspiroidu kuvagalleriamme kuvista » 

Vakiovärit: valkoinenvaaleanharmaatummanharmaa ja musta
Tilausvärit: Gabriel Europost 2 -, Luna 2 - ja Hush-kankaat

Materiaalit
Paneeleiden materiaalina on 100 % polyesterihuopa, joka on valmistettu ilman liuottimia ja muita kemikaaleja. Akustiikkatäytteen materiaali on valmistettu joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista. Materiaali on kierrätettävää. Paloluokitus (EN 13501-1:2002): B-s1,d0. Kuituraaka-aineen päästöluokka: M1. Allergia- ja astmaliiton myöntämä Allergiatunnus. Valmistettu Suomessa.

Luokitukset
Akustisen absorptiosuhteen määritys laboratoriossa ISO 354:2003 mukaan. Palonkesto vastaa luokkaa SL1. Turvallinen, ei hajoavia osia. Valmistettu Suomessa.

Asennus
Soften akustiikkapaneelit on helppo asentaa joko ruuveilla tai kaksipuolisella tarrateipillä. Näin työkaluille ei ole tarvetta.

Asennus- ja hoito-ohjeet »

Lataa akustiikkaraportti »

Tutustu viivojen valloittamaan paneelimallistoomme: