CLASSIC COLLECTION – ääntä vaimentavat akustiikkapaneelit

Klassisen tyylikkäät akustiikkalevyt parhaalla akustiikkaluokituksella, kaikenlaisten tilojen sisustukseen

Sisusta seinälle shakkilauta tai yllätä ohikulkija aaltoilevilla akustiikkapaneeleilla. Yksinkertainen on kaunista, kuviointi kiinnostavaa.

CLASSIC COLLECTION on nimensä mukaisesti Soften Oy:n klassinen mallisto. Neliön ja suorakulmion muotoiset akustiikkapaneelit sopivat kollaaseiksi, yksittäisiksi akustiikkatauluiksi sekä yhdistettäviksi muihin tuotteisiimme. Neliöpaneelit ovat erityisen suosittuja tilanjakajissamme. Aaltoilevien ja sileiden mallien lisäksi CLASSIC-kokoelmaan kuuluvat labyrinttimaisella pintakuviolla varustetut akustiikkapaneelit, joista on helppo koota katseenvangitseva kokonaisuus – tästä kuvagalleriaan »

Vakiovärit: valkoinen, vaaleanharmaa, tummanharmaa ja musta
Tilausvärit: Gabriel Europost 2 -, Luna 2 - ja Hush-kankaat

Materiaalit
Paneeleiden materiaalina on 100 % polyesterihuopa, joka on valmistettu ilman liuottimia ja muita kemikaaleja. Akustiikkatäytteen materiaali on valmistettu joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista. Materiaali on kierrätettävää. Paloluokitus (EN 13501-1:2002): B-s1,d0. Kuituraaka-aineen päästöluokka: M1. Allergia- ja astmaliiton myöntämä Allergiatunnus. Valmistettu Suomessa.

Luokitukset
Akustisen absorptiosuhteen määritys laboratoriossa ISO 354:2003 mukaan. Palonkesto vastaa luokkaa SL1. Turvallinen, ei hajoavia osia. Valmistettu Suomessa.

Asennus
Soften akustiikkapaneelit on helppo asentaa joko ruuveilla tai kaksipuolisella tarrateipillä. Näin työkaluille ei ole tarvetta.

Asennus- ja hoito-ohjeet »

Lataa akustiikkaraportti »

Tutustu klassisen kauniiseen valikoimaamme: