Huopamatot sekä muut A-luokan akustiikkatuotteet

Sisusta, somista ja hallitse tilan äänimaailmaa Soften-tuotteiden avulla

Soften Oy kehittää jatkuvasti uusia, oivaltavia ja laadukkaita akustiikkatuotteita, jotka sopivat käytettävyytensä ja muunneltavuutensa ansiosta mitä erilaisimpiin tiloihin ja tarpeisiin. Näistä tuotteistamme hyvänä esimerkkinä toimii HUOPALA-huopamatto, jossa akustoivat ominaisuudet yhdistyvät helppokäyttöiseen palapelimalliin. Ja mikäli toiveenasi on täysin yksilöllinen, kohteeseesi suunniteltu tuote, lue lisää räätälöitävistä tuotteistamme »

HUOPALA

Uusi, hauska mattopalapeli rauhoittaa ranskalaiset korot ja pehmentää marssisaappaan poljennon. Tuskin edes huopatossutehtaassa kuljetaan vähemmällä kopinalla. Pehmeällä ja joustavalla alustalla seisomatyökin on melkein luksusta. Kaiken voi tehdä mukavammin, ja usein se on kiinni ainoastaan materiaalista.

HUOPALA on helppokäyttöinen, melua vaimentava mattoratkaisu, joka sopii mainiosti työpaikalle, päiväkotiin, kouluun, messuille, tapahtumiin sekä vaikkapa kotiin. Mattopaloista voi koota käytäviä, polkuja ja kuvioita, ja niitä voi käyttää niin pysyvinä kuin tilapäisinä mattoina. Reunapaloihin on myös helppo leikata suorat reunat mattopuukolla.

Kokoa palapeli mielesi mukaan – minne hyvänsä – ja pinoa pois tarvittaessa.

Koko
500 x 500 x 8 mm

Paino
50 g

Materiaali
100 % polyesterihuopa (PET), josta kierrätysmateriaalin määrä vähintään 90 %

Värivaihtoehdot
valkoinen, tummanharmaa 

Lataa esite »