Soften yhteistyökumppanina Flow Festivalissa

Flow Festival on vuonna 2004 perustettu upea vuosittainen visuaalisen taiteen ja musiikin kaupunkifestivaali, joka on viime vuosina järjestetty Helsingin Suvilahden teollisuusalueella.

Tänä kesänä saimme kunnian olla mukana toteuttamassa yhtä esiintymislava-aluetta. Bond-suunnittelutoimisto ideoi jättimäisen esiintymisteltan kattoon 100 kappaletta leijuvia akustiikka-elementtejä, jotka suunnittelimme ja valmistimme tehtaallamme uudella tietokone-ohjatulla leikkurillamme.  Punainen väri ja pyöreät orgaaniset muodot myötäilivät Festivaalin upeaa yleisilmettä.

Näin Milla Valjus, Flow Festivaalien markkinointipäällikkö, kommentoi projektiamme:  

”Idea akustolevyihin liittyvästä erikoisprojektista on ollut suunnitteilla jo useampia vuosia. Teimme Softenin kanssa yhteistyötä kuutisen vuotta sitten ja idea jostain kiinnostavasta ja visuaalisesta erikoisprojektiksi virisi jo tuolloin. Tämän vuoden Flow-ilme punaisinen palluroineen herätti idean henkiinuudelleen ja upea lopputulos, eli muotoon leikatut akustoelementit nähtiin Lapin Kulta Red Arenan katossa. 

Flow Festivalille on myös tärkeää tuoda esiin kotimaista designia ja ammattitaitoa. Visuaalisuus ja näyttävä festivaalialue ovat keskeisessä roolissa tapahtumassamme, ja Flow’n ilmeen mukaiset akustoelementit olivatkin juuri tällaista funkionaalista taidetta, jota yleisömmekin jakoi omissa kanavissaan.”

Some-näkyvyys Festivaalien aikana on poikinut meille lukuisia yhteydenottoja erilaisten räätälöityjen tuotteiden ja projektien osalta. Tämä on juuri sitä osaamistamme, jota haluamme tuoda esiin, ja toteutamme mielellämme mittatilaus-projekteja yhteistyössä suunnittelijoiden ja asiakkaiden kanssa.

Katso täältä video uudesta leikkuristamme työssään!

Flow Festival-ryhmä tutustumassa tehtaallamme Turussa.

Jättimäiseen telttaan mahtui 15 tuhatta kuulijaa.