Sijainti: Hämeenlinna
Vuosi: 2017
Laajuus: 140m2 akustiikkapaneeleita

Vanajaveden rantaan sijoittuva Hämeenlinnan uimahalli on alunperin rakennettu vuonna 1976.
Vuonna 2017 valmistui laaja peruskorjaus, jonka arkkitehtinä toimi Design Petri Ilmarinen Oy.

Peruskorjauksen yhteydessä laajennettiin puku- ja pesutiloja, uusittiin pintoja sekä rakennettiin uusi allas, jossa on nostopohja. Sen avulla altaan syvyyttä voidaan säätää erilaisten käyttötarpeiden mukaan.
Allasosastolle asennettiin hyppytornien taakse myös koko päätyseinän leveydeltä Soften-akustiikkapaneeleita, jotka vaimentavat tilan kaikua tehokkaasti, sekä luovat tilaan moniulotteisen ilmeen.

Kierrätetyistä PET-pulloista valmistettu akustiikkapaneeliemme raaka-aine, 100% polyesterihuopa, soveltuu erinomaisesti myös tilaan, jossa on ilmankosteudenvaihteluja.