Norra Finans paransi toimitilojensa äänimaailmaa kattavasti Pasilan toimistollaan

Sijainti: Norra Finans, HelsinkiVuosi: 2019Laajuus: Mediaseinä, tilanjako-elementtejä, akustiikkapaneeleita, akustoivia verhotuotteita

Norra Finans on Pasilassa sijaitseva rahoitusyhtiö. Heidän toimitiloihinsa tehtiin kattava äänimaailman pehmennys erilaisin tuottein.

Neuvotteluhuoneessa pidetään viikoittain videopalavereja mm. ulkomaille. Ymmärrettävän puheen merkitys on suuri, ja huoneeseen haluttiin hyvä akustiikka. Videonäytön ympärille rakennettiin ns. mediaseinä, eli näytön ympärille on valmistettu A-luokkaiset akustiikkapaneelit määrämitoin. 

Neuvotteluhuoneen takaseinään valmistimme akustiikkataulun, jossa on yrityksen logo. Tämä näkyy myös videoneuvottelujen taustana. 

Neuvotteluhuoneen yksi sivuseinä on lasia, josta näkyy muualle toimistoon. Siihen valmistimme kevyet akustoivat Split-verhot, jotka antavat valoa läpi, mutta takaavat yksityisyyden neuvotteluhuoneessa. Tässä ennen/jälkeen kuva. 

Muualle toimiston työpisteisiin ja taukotiloihin valmistimme erilaisia seinäakustiikkapaneeleita. Paneeleissa on noudatettu yrityksen värimaailmaa.