Officenext.ru:ABD Architects-toimiston projekti Moskovassa, Johnson & Johnson, on voittanut parhaan toimiston palkinnon 8.10.2020 kategoriassa ”Comfort & Ergonomia”!

ABD-arkkitehdit suunnittelivat Soften-akustiikkatuotteita kohteeseen yhteensä 367 neliömetriä.


Officenext.ru on portaali, joka informoi julkisten tilojen suunnittelutrendeistä Venäjällä. He myös palkitsevat parhaimmat toimitilojen toteutukset erilaisten kriteerien perusteella.
Officenext.ru palkitsi huhtikuussa 2020 valmistuneen, ABD Arkkitehtin suunnitteleman projektin, Johnson & Johnson kampuksen Moskovassa, parhaaksi toimistoksi kategoriassa ”Comfort and Ergonomia”.
J&J on toiminut Venäjällä vuodesta 1991 asti, ja on lääketieteen ja terveyden innovaatioiden globaali jättiläinen.
Uusi kampus (3700 m2) yhdistää kaikki venäläiset yksiköt saman katon alle. Moderni ja tehokas toimistotila sijaitsee Krylatskie Hills -yrityspuistossa Moskovassa. ABD-arkkitehtien oli luotava toimisto, joka täyttää nykyaikaiset nopeasti muuntuvien tilojen ja työhyvinvoinnin vaatimukset.
Toimisto sai myös kansainvälisen LEED Silver -sertifikaatin ympäristöystävällisistä materiaalivalinnoistaan.

Toimipiste on kokonaisuudessaan avointa toimitilaa, jossa ei ole merkittyjä työpisteitä. Sieltä löytyy myös paljon kahviloita, virkistys- ja ryhmätyöalueita, sekä urheilu- ja taukotiloja.

 
Kampuksen suunnittelussa on paneuduttu ergonomiaan, ja hyvän valaistuksen ja säädettävien työpisteiden lisäksi hyvään akustiikkaan onkin kiinnitetty erityinen huomio.

SOFTEN OY valmisti ja toimitti jälleenmyyjämme, AVERSIA OY:n, kautta kohteeseen räätälöityjä akustiikkatuotteita. ABD-arkkitehdit suunnittelivat Soften-akustiikkatuotteita kohteeseen yhteensä 370 neliömetriä. Valmistimme PET-huovasta vaaleita seinäverhouslevyjä urakuvioituna, sekä paljon eri kokoisia värikkäitä pyöreitä akustiikkapaneeleita. Tuotteemme valmistetaan kierrätysmateriaalista (PET-pullot), läpäisee luokitusstandardin EN 13501 - 1:2018 mukaan paloluokan B-s1, d0, sekä on hyväksytty rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1.

  
Tässä pyöreitä akustiikkapaneeleita lähtökuopissa tehtaalla pakkauksissaan. 
 
   
Kuvat: www.officenext.ru & Soften