abb-oy-protection-connection-6

ABB Vaasa – Protection and Connection

Vaasalainen suunnittelutoimisto AVEO
suunnitteli ja toteutti ABB:n Vaasan Protection and Connection yksikön tilojen vuonna 2015 valmistuneen täydellisen muodonmuutoksen.

Asiakkaan kanssa tehdyn huolellisen käyttäjäkokemusten kartoituksen ja konseptoinnin pohjalta luotiin asiakkaan päämääriä tukeva, tehokas ja viihtyisä tilakokonaisuus:
140 työpistettä, monipuoliset neuvottelutilat, henkilökunnan taukohuone, sekä hiljainen huone sijoittuvat raikkaasti modernisoituihin toimitiloihin.

Akustiikkaan kiinnitettiin erityistä huomiota ja tilat ovat laajasta koostaan huolimatta akustisesti erittäin onnistuneet.  

Softenin akustisilla tuotteilla on täydennetty tilojen raikasta  ja viihtyisää ilmettä hyödyntäen akustisten elementtien
visuaalisia mahdollisuuksia. Hallittu väriskaala tekee kokonaisuudesta yhtenäisen.

Akustisiin sisustusratkaisuihin erikoistunut Soften on määrätietoisesti laajentanut akustoivien tuotteidensa valikoimaa seinäpaneeleista vapaammin muokattaviin Soften Air-tilanjako-elementteihin.

Soften toteuttaa jatkuvasti ketterän ja nopean tuotantonsa ansiosta asiakkailleen räätälöityjä kokonaisuuksia ja erityistuotteita vakiotuotteiden rinnalla. Akustinen tilanjaon elementtiratkaisu Air täydentää Softenin akustoivien tuotteiden valikoimaa. Airilla voidaan toteuttaa suurempia, vapaasti tilaan sijoitettavia akustoivia tilanjakajia. Air toteutetaan räätälöidysti asiakkaan toiveiden mukaan hyödyntäen Softenin 55x55cm seinäpaneeleita ja niiden laajaa malli- ja värivalikoimaa. Air voidaan ripustaa jakamaan tilaa vapaaseen korkeuteen vaijerikiinnityksellä, tai Air voidaan toteuttaa omilla jaloillaan seisovana ratkaisuna.

Vaasan ABB:n tiloissa Airia on käytetty hiljaisessa huoneessa, missä jaloilla seisova, kaksipuoleinen Air-tilanjakaja liittyy saumattomasti tilan visuaaliseen kokonaisuuteen. Tilanjakaja pehmentää ja vaimentaa tehokkaasti tilan ääniä.