UUTTA! Räätälöityä akustiikkataidetta mielesi mukaan!

Tee tilastasi persoonallinen Soften-tuotteilla!

 

Haluamme panostaa entistä enemmän asiakaslähtöisesti räätälöityihin akustiikkatuotteisiin, ja antaa näin ollen myös suunnittelijoille rajattomat mahdollisuudet toteuttaa asiakkaidensa tila-unelmia.

 

Uudella laite-investoinnilla pystymme toteuttamaan täysin räätälöityjä akustiikkatuotteita. Tietokone-ohjatulla veitsileikkurilla voidaan leikata suorasta polyesterilevystä mitä tahansa muotoja ja silhuetteja. Huopalevyt voidaan verhoilla kankailla, jolloin väriskaala on laaja. Levyihin voidaan leikata myös rajattomasti erilaisia aukotuksia jolloin myös värien yhdistely on mahdollista.
Yksittäisen levyn maksimimitta on 1,2  x 3,0 metriä.

 

 

Marjut Rauhala Sisustussuunnittelu More Pro Oy:stä  toteutti Ilonan  toimistolle seinä-akustiikkaa kivoissa kuusikulmaisissa muodoissa, yhdistellen värejä ja printtiä. Inspiraationa toimi tiloissa olevat samanmuotoiset työpöydät, ja värit perustuvat yrityksen omasta värimaailmaan.


Tasapintaisten huopalevyjen takana on akustiikkatäyte, jolloin paneelin kokonaispaksuus on 3,5 cm. Levyt on helppoa kiinnittää seinälle tutulla Softenin tarrakiinnityksellä.

 

 

 

 

 

 

Huopalevyihin on mahdollista leikata erilaisia aukkoja, jolloin eri värien yhdisteleminen on mahdollista.

CNC-leikkuria ohjaa tietokone, joten suunnittelijalta tarvitsemme toteutukseen vain outline-piirustukset!

 

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ JA SUUNNITELLAAN TILAASI YKSILÖLLINEN RATKAISU!