Soften Oy - Huoneakustiikan pioneeri

Soften Oy on turkulainen, vuonna 2007 perustettu akustisiin sisustusratkaisuihin keskittynyt yritys, jonka tavoitteena on parantaa asumisen ja työympäristön viihtyvyyttä. Yrityksemme suunnittelee ja valmistaa kotimaisia akustisia sisustustuotteita, jotka tyylikkään ulkomuotonsa ohella pehmentävät tilan äänimaailmaa. Soften Oy:n tavoitteena on tuoda markkinoille uusia ja mielenkiintoisia akustisia tuoteratkaisuja, jotka soveltuvat kodin ja julkitilojen sisustukseen.Suomalaista muotoiluosaamista edustavien tuotteiden ja ratkaisujen perustana on tuotteiden hyvä akustinen ominaisuus.

Tuotesuunnittelumme perustuu tuotteidemme laatuun, käytettävyyteen ja muunneltavuuteen. Vahva tuotekehitysosaaminen yhdessä joustavan ja nopean valmistusprosessin kanssa mahdollistaa erittäin asiakaslähtöisen toiminnan.
Voimme helposti toteuttaa juuri asiakkaan tarpeisiin soveltuvan sisustuksellisen akustiikkaratkaisun. Kyseessä voi olla nykyisistä tuotteistamme räätälöity kokonaisuus tai kohteeseen erikseen suunniteltu ja valmistettu paneelimalli.

Tilan äänimaailma vaikuttaa huomattavasti ihmisten viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Kaikuvilla tiloilla ja häiritsevillä äänillä on useita negatiivisia vaikutuksia. Tilan akustiikkaa voidaan kuitenkin parantaa ja hallita, joten siihen kannattaa kiinnittää huomiota. Hyvä akustiikka on erittäin tärkeää niin julkitiloissa kuin kodeissakin.

Soften-absorptio
AKUSTIIKKATÄYTTEELLÄ - luokka A
100%
ILMAN AKUSTIIKKATÄYTETTÄ - luokka C
75%

Etsi sinua lähinnä oleva jälleenmyyjä!

Ammattilainen, ota yhteyttä projektimyyntiimme!

TUOTE- JA MATERIAALITIETOA

Vakiovärit
valkoinen, vaaleanharmaa, tummanharmaa ja musta
Värikartat
Gabriel Europost 2 ja Luna 2 villakankaat
Materiaali
Materiaalina 100 % polyesterihuopa. Valmistettu ilman liuottimia ja muita kemikaaleja. Materiaali on kierrätettävää.
Luokitukset
Akustisen absorptiosuhteen määritys laboratoriossa ISO 354:2003 mukaan. Palonkesto vastaa luokkaa SL1. Turvallinen, ei hajoavia osia. Valmistettu Suomessa.
Akustiikkatäyte
Materiaali valmistettu joko kierrätetyistä tai uusista polyesterikuiduista. Materiaali on kierrätettävää. Paloluokitus (EN 13501-1:2002): B-s1,d0. Kuituraaka-aineen päästöluokka: M1. Allergia- ja astmaliiton myöntämä Allergiatunnus. Valmistettu Suomessa.

PANEELEIDEN ASENNUSOHJE

Soften Wallpanels Paneelit on helppo asentaa joko ruuveilla, tai kaksipuolisella tarrateipillä. Näin työkaluille ei ole tarvetta. Lataa asennusohje TÄSTÄ LINKISTÄ

Classic Collection

 • S1
  S1

Lines Collection

 • L1

Pastille Collection

 • P1
  P1

Arc Collection

 • Plain
  Plain

Huopala

Custom Made

 • Petals

Muumi

 • Pikku Myy
  Pikku Myy

bellØ lighting